Etusivu


Suomen Klarinettiseura on valtakunnallinen puhallinyhdistys, jonka tehtävänä on toimia suomalaisten klarinetistien yhdyssiteenä ja edistää soittimen tuntemusta. Seuran jäseniin kuuluu klarinettitaiteilijoita, orkesterimuusikoita, sotilassoittajia, soitonopettajia sekä kasvava joukko klarinetinsoittoa harrastavia lapsia, nuoria ja aikuisia.

Toimintaan kuuluu muun muassa klarinetinsoittoon liittyvistä asioista uutisoiminen, kotimaisista klarinettikonserteista informoiminen ja erilaisten klarinettitapahtumien järjestäminen.

Seuran oma klarinettikuoro, Suomalainen Klarinettiyhtye, antaa jäsenilleen mahdollisuuden musisoida mukavassa seurassa ja kokea ikimuistoisia konserttihetkiä myös maamme rajojen ulkopuolella.

Liity sinäkin jäseneksi!MISSÄ KLARINETTI SOI?

Voit lähettää osoitteeseen suomenklarinettiseura@gmail.com tietoa missä klarinetti on mukana: konsertit, kurssit, musiikkileirit, kilpailut, työpaikat, muut uutiset ja tiedotteet. - Jaa tietosi kaikille!

Facebookista löytyy myös ryhmä Klarinetti soi!, johon liittymällä voit kätevästi itse mainostaa klarinettitapahtumista.AJANKOHTAISTA