Hallitus

KAUDELLA 1.9.2017 - 31.8.2018

 
 
AnniT.png

Puheenjohtaja Anni Tolvanen

”Olen ollut töissä Puolustusvoimissa vuodesta 2006 lähtien, tällä hetkellä toimin klarinetin varaäänenjohtajana Kaartin soittokunnassa Helsingissä. Vaikka työnkuvani on Kaartissa monipuolinen, löytyy intoa myös vapaa-ajalla soittamiseen erityisesti Clarinet4-kvartettimme kanssa. Olen opiskellut klarinetinsoittoa (ja ehkä vähän muutakin) Pielisen Karjalan musiikkiopistossa, Kuopion konservatoriossa, Savonia-, Oulun seudun ja Metropolia-ammattikorkeakouluissa. Toivon puheenjohtajakaudellani tutustuvani mahdollisimman moneen seuran jäseneen ja näkeväni heitä runsain joukoin seuran tapahtumissa!”


Aleksi.png

Varapuheenjohtaja Aleksi Saari

“Toimin klarinetin- ja saksofoninsoiton opettajana Porvoonseudun musiikkiopistossa Mäntsälän toimipisteessä ja Länsi-Uudenmaan musiikkiopistossa. Opetustyön lisäksi olen tehnyt paljon töitä freelance-muusikkona mm. Lohjan kaupunginorkesterissa, Laivaston soittokunnassa ja Arriba! Big Bandissa. Klarinetinsoittoa olen opiskellut Tampereen Konservatoriolla ja Metropolia Ammattikorkeakoulussa Helsingissä.”


Minä.png

Sihteeri Anni Björk

“Työskentelen klarinetinsoiton yhteispäätoimisena tuntiopettajana Keravan ja Pakilan musiikkiopistossa. Työhistoriaani sisältyy opetustöitä eri puolilla Suomea mm. Ylä-Savon, Keski-Karjalan, Pielisen Karjalan, Keskisen Uudenmaan ja Keski-Helsingin musiikkiopistoissa sekä freelancer-muusikon töitä erilaisissa kamarimusiikkikokoonpanoissa ja orkestereissa. Clarinet4-klarinettikvartetillamme olemme konsertoineet aktiivisesti jo useamman vuoden ajan. Olen opiskellut klarinetinsoittoa Kuopion konservatoriossa, Savonia-, Jyväskylän ja Metropolia-ammattikorkeakouluissa.”


Kaisa.png

Kaisa Koivula

”Olen valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta. Soitan klarinetilla mahdollisimman monenlaista musiikkia aina kun pyydetään, ja monesti vaikkei pyydettäisikään. Opetan kolmessa eri opistossa. Muuten aikani kuluu helposti kahden pienen poikani kanssa. Yhdistystoimintaa klarinettiseuran hallituksessa olen harjoitellut nyt parin kauden ajan. Nähdään ja kuullaan!”


Pauli.png

Pauli Leppälä

“Syksyllä 2017 alkoi työt Helsingin Poliisisoittokunnassa. Osa-aikatyöni ohella olen toiminut freelance-muusikkona mm. Lohjan Kaupunginorkesterissa, Sinfonia Lahdessa, Laivaston soittokunnassa, Pohjan sotilassoittokunnassa, Opera Big Bandissa ja Arriba! Big Bandissa. Kesän musiikkileireistä olen ollut opettamassa Limingassa ja Kaarinassa. Opinnoissa tuli tehtyä kandin paperit Metropoliassa ja maisterin paperit Amsterdamin konservatoriossa. Soitinarsenaaliin kuuluu kaikki erilaiset klarat ja fonit, joista lähimpänä sydäntä on bassoklarinetti.”


Jyri.png

Jyri Nissilä

”Valmistuin musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta v. 2002. Klarinetin ja orkesterinjohdon A-tutkinnot suoritin 1995 sekä 1999. Opintojani täydensin vaikutteilla Budapestista, Genevestä, Lontoosta ja Pietarista. Ennen siirtymistäni freelancer-muusikoksi soitin mm. Suomen kansallisoopperan orkesterin klarinetin varaäänenjohtajana vuosina 1989-2000. Nykyään toimin freelancer-klarinetistina ja -kapellimestarina sekä opiskelen Tanskassa traumapsykoterapiaa neljättä vuotta. Tulevaisuudessa minua kiehtoo näiden alueiden ymmärryksen integroiminen nuorten muusikoiden auttamiseksi ja rohkaisemiseksi. Minua ilahduttavat hyvä ruoka, innostava shakkiottelu ja Peter Sellers -elokuvat.”


Tuula.png

Tuula Salo

“Olen Tuula Salo, kulttuurituottaja ja kulttuurituotannon lehtori Humanistisesta ammattikorkeakoulusta. Alun perin minusta piti tulla klarinetisti, mutta elämä veikin aivan toiseen suuntaan. Ennen kulttuurialalle siirtymistä toimin yli 20 vuotta ICT-alalla asiantuntija- ja projektinjohtotehtävissä. Soittamisesta jäi kuitenkin rakas harrastus. Monista loistavista opettajistani tässä yhteydessä erityismaininnan ansaitsee ehdottomasti hurmaava Mario Sgobba, jonka oppilaana olin usean vuoden 80-luvulla. Klarinettiseuran hallituksen upeaa kokoonpanoa toivon täydentäväni erityisesti harrastajanäkökulman ja yhdistystoimintaosaamisen myötä.”


Okko.png

Varajäsen Okko Kivikataja

”Olen valmistunut Sibelius-Akatemiasta sekä klarinetistina että kapellimestarina. Työskentelen klarinettipedagogiikan parissa pääasiassa Helsingin Konservatoriossa ja johdan mm. puhallinorkesteri Louhea Vantaan Myyrmäessä. Olen saanut tehdä töitä opettajana ja kouluttajana myös kesäisillä leireillä niin nuorison kuin aikuistenkin kanssa. Ilokseni vierailen klarinetistina pääkaupunkiseudun orkestereissa ja puhallinkvintetti Fantasian jäsenenä olen saanut kiertää ystävien kanssa maailmaa vähän kauempanakin."


Timo.png

Varajäsen Timo Laakso

”Olen koulutukseltani sähköinsinööri ja tekniikan tohtori ja nykyään toimin markkinaoikeudessa markkinaoikeusinsinöörinä. Klarinetinsoitto on ollut tärkeä harrastus jo vuodesta 1971 ja opiskelin sitä Vantaan musiikkiopistossa mm. Kullervo Kojon ja Timo Tuomen johdolla. Nykyään soitan aktiivisesti Karelia-puhallinorkesterissa ja Suomen kamarimusiikkiseuran yhtyeissä. Klarinettiseurassa olen ollut mukana vuodesta 1984. Olen toiminut useaan otteeseen seuran hallituksessa eri tehtävissä, mm. varapuheenjohtajana ja rahastonhoitajana. Suomalaisessa klarinettiyhtyeessä soitan yleensä kontrabassoklarinettia (sitä muovista ”serkkua”). Tämä on hieno porukka, pidetään lippu korkealla!”